Smažený hermelín s brusinkovou omáčkou

26. ledna 2007 v 16:00 | Iv |  vařím, peču, smažím
Takhle nějak to dělají v písecké Olympii.

hermelín, hl. mouka, vejce, strouhanka, olej
zakysaná smetana, zavařené brusinky
čerstvá zeleninka
(chleba, sádlo, česnek)

Přeliv: podle vlastní chuti smícháme brusinky se zakysanou smetanou.
Hermelín obalíme v trojobalu (2x) a usmažíme.
Polovinu smaženého sýra přelijeme brusinkovou omáčkou, ozdobíme čerstvou zeleninou.
Vynikající přílohou jsou topinky smažené na sádle, potřené česnekem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 zuzi zuzi | Web | 21. února 2007 v 21:59 | Reagovat

Tak tohle zkusím! Určitě, podám zprávu! Z.

2 Iv Iv | 22. února 2007 v 13:41 | Reagovat

Je to fakt moc dobrý, i když to vypadá, jako vražedná kombinace:-)

Dobrou chuť! Iv

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama